As a result of the Cleveland Clinic’s selection of the site occupied by its main parking deck as the optimal site for its new Heart Center, a new parking deck needed to be constructed to replace the existing one before construction on the Heart Center could begin. The JJ South facility is that new parking deck and more.

The project consisted of a 131,000 sq. ft. administrative office building and a 420,000 sq ft. attached parking deck. The six-floor office building surrounds the parking deck on two sides and the exterior fa├žade consists of an attractive combination of granite, metal panels, and glass curtain-wall. Donley’s was also awarded the interior build-out of the office space, including a pharmacy and the security operations command center for the entire Cleveland Clinic main campus.